İZMİR / DİKİLİ - Kabakum Ortaokulu

Kabakum Ortaokulu

Kabakum Mah. Kabakum Vatan Cad. No25/3 Dikili/İZMİR
Vizyon
"Kabakum´lu olma" gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti´ni koruyan ve yaşatan bireyler yetiştiririz. Kültür ve geleneğini kuşaktan kuşağa taşırız. Öğrencilerimize çağın gereksinimleri doğrultusunda modern ve teknolojik derslikler hazırlamakta, zengin öğrenme ortamları sunmaya çalışmaktayız Okulumuzda ; adil, güvene dayalı ilişkiler, sevgi, saygı, empatik yaklaşım, gönüllülük, çalışma ve sürekli öğrenmeyi önde tutarız.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Kalorifer ile ısıtılır. Kömür yakılmaktadır.
Dikili ilçe merkezinden dolmuş ile ulaşılabilir.
Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesindedir.
İl Merkezine 130 km. İlçe Merkezine 10 Km. uzaklıktadır.